Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Productie Deadwood-film start herfst 2018

  •  
14-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
HBO zou in de herfst van 2018 willen starten met de opnamen van de Deadwood-film.
De zender heeft zelf nog geen officiële aankondiging gedaan, maar de beoogde start werd onthuld door de website TVLine. Deadwood werd in 2006 na drie seizoenen door HBO van de buis gehaald. Daarna volgden geruchten over een mogelijke film, waarin de personages alsnog een echt afscheid zouden krijgen. In april van dit jaar werd die film weer een klein beetje concreter, toen acteur Ian McShane ( American Gods ) vertelde dat bedenker David Milch ( True Detective ) het scenario zowaar had afgerond. Afgelopen zomer vertelde Casey Bloys van HBO dat het door Milch geschreven script ‘fantastisch’ was en dat de verfilming vooral afhankelijk is van het budget en de beschikbaarheid van de cast. Naast McShane waren ook castleden Paula Malcomson ( Ray Donovan ) en Kim Dickens ( Fear the Walking Dead ) al erg enthousiast over het script.
De verhaallijn van de Deadwood-film wordt nog geheim gehouden. Acteur Powers Boothe zal helaas niet meer terugkeren als Cy Tolliver, want hij kwam eerder dit jaar te overlijden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!