Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: Wraak

  •  
21-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
102 keer bekeken
  •  
Wraak
Een thrillerserie over macht en ambitie, die tot de laatste seconde meeslepend is.
Wanneer de korpschef van de Amsterdamse politie met pensioen gaat, heeft Barbara Schaaf de beste papieren om hem als eerste vrouw op te volgen. Maar wanneer Berend Grootendaal via zijn 'old boys network' de baan voor haar neus lijkt in te pikken, komt Schaaf in actie. Ze lekt een aangedikt verhaal, waarin Grootendaal zijn handen niet kan thuishouden, naar de pers. Daarmee zet Schaaf een reeks van gebeurtenissen met dodelijke gevolgen in gang.
Het fictieve verhaal van Wraak is het best te vergelijken met een verslavende Netflix-serie, die gemaakt is om te binge-luisteren. De achtdelige reeks, met stemmen van Rifka Lodeizen en Carine Crutzen, weeft op elegante wijze cliffhangers aan elkaar, die leiden tot een bloedstollend spannende conclusie. Naast het indrukwekkend opgebouwde verhaal zorgt het geluid van de podcast, dat in 360 graden is vormgegeven, voor een nog spannendere ervaring, zeker op een koptelefoon. Wraak is een uiterst verslavende thriller over macht en vrouwelijke ambitie in een patriarchale samenleving.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!