Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: De Shitshow

  •  
17-08-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
461 keer bekeken
  •  
De Shitshow
Janneke van der Horst en Stéphanie Hoogenberk bieden niet alleen broodnodig vrouwelijk perspectief voor mannelijke luisteraars, maar zijn ook nog eens zeer vermakelijk gezelschap.
Foto credit: art19
Met het motto ‘een podcast door vrouwen, voor mannen’ verlenen Janneke van der Horst en Stéphanie Hoogenberk een grote maatschappelijke dienst. In De Shitshow bespreken de twee journalisten hun dagelijkse leed; van daten (en de daarbij behorende communicatie met mannen) tot ongemakkelijke confrontaties op de tennisbaan.
Een broodnodig stukje vrouwelijk perspectief voor mannelijke luisteraars dus. Maar De Shitshow werkt niet alleen informatief; de podcast is óók gewoon ontzettend vermakelijk. Hoogenberk en Van der Horst zijn uitstekend op elkaar ingespeeld, en weten zelfs hun kleinste ergernissen om te vormen tot heerlijke gesprekken. Vooral de anekdote over een eerste date met een man die een exemplaar van Esquire, waarin hij wordt genoemd, prominent op tafel heeft liggen is een Curb Your Enthusiasm-achtige masterclass in ongemakkelijkheid.
De Shitshow is een podcast die heerlijk wegluistert. Of ze het nu over hun laatste ontdekkingen op Netflix hebben, of Harry Mens opbellen over zijn visie op relaties; Hoogenberk en Van der Horst vormen uitstekend gezelschap.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!