Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Penoza: eerste teaser trailer voor de film

  •  
03-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Penoza Film
Het laatste hoofdstuk uit de Penoza-saga is vanaf 28 november te zien in de Nederlandse bioscopen.
Penoza draait om huisvrouw Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) die zich na de moord op haar man – en misdadiger – Frans (Thomas Acda) noodgedwongen in het criminele circuit begeeft. In de film zit een nog altijd levende Carmen ondergedoken in Canada. Wanneer ze een collega te hulp schiet en uit zelfverdediging iemand vermoordt, wordt ze echter opgepakt en uitgeleverd aan de Nederlandse autoriteiten. Haar kinderen zijn in shock nu hun overleden moeder toch nog blijkt te leven, maar haar terugkeer trekt natuurlijk ook de aandacht van een aantal oude bekenden uit het criminele circuit. Uit de originele cast keren verder Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry, Loek Peters, Medina Schuurman, Jacqueline Blom en Peter Blok weer terug.
Penoza draait vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen. De originele serie werd bedacht door Diederik van Rooijen, die ook de film schreef en regisseerde.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!