Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Orville zeker van een tweede seizoen

  •  
04-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Orville
Seth MacFarlane mag van zender Fox een tweede seizoen gaan maken van The Orville.
MacFarlane is op de zender al geruime tijd verantwoordelijk voor de succesvolle tekenfilms Family Guy en American Dad, maar The Orville is zijn eerste live-action serie. In Amerika zijn inmiddels 7 van de 13 afleveringen uit de eerste reeks op televisie geweest. The Orville is een komische hommage aan Star Trek (dat in Nederland in zijn geheel beschikbaar is op Netflix), waarin MacFarlane de hoofdrol speelt als Ed Mercer, de kapitein van het schip de The Orville. Samen met zijn excentrieke bemanning gaat hij op zoek naar nieuwe werelden en levensvormen. In de vijfde aflevering werd MacFarlane ook even herenigd met zijn A Million Ways to Die in the West-tegenspeler Charlize Theron. De pilot van de serie werd geregisseerd door Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book).
Door de grote van de productie duurt het maken van een aflevering erg lang in vergelijking met andere series op Fox. Hoeveel afleveringen het tweede seizoen krijgt is niet bekend.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!