Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Opnamen Deadwood-film starten in oktober

  •  
25-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
DeadwoodIanMcShane
HBO geeft officieel groen licht aan de Deadwood-film, die in het voorjaar van 2019 in première moet gaan.
In 2006 werd Deadwood na drie seizoenen door HBO van de buis gehaald. Daarna volgden geruchten over een mogelijke film, waarin de personages alsnog een echt afscheid zouden krijgen. Volgens HBO zullen de opnamen van die film in oktober van start gaan. Bedenker David Milch (NYPD Blue, True Detective ) schreef het script en Daniel Minahan (die voor vier afleveringen van de serie plaatsnam achter de camera) zal regisseren. HBO is momenteel de agenda's van alle acteurs aan het afstemmen op de beoogde draaidagen. Timothy Olyphant ( Santa Clarita Diet ) liet bijvoorbeeld begin dit jaar nog weten niet meer in de komst van de film te geloven, terwijl Robin Weigert ( Big Little Lies ) het goede nieuws onlangs al een beetje liet doorschemeren. Acteur Powers Boothe zal helaas sowieso niet terugkeren voor de film; hij overleed in 2017.
Deadwood was van 2004 tot 2006 te zien op HBO. De drie seizoenen stonden ook een tijdje op Netflix, maar zijn niet langer te zien in het Nederlandse VOD-aanbod.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!