Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nieuwe beelden van Twin Peaks-doorstart

  •  
13-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
twin-peaks-season-3-2017
Twin Peaks is bijna terug van vijfentwintig jaar weggeweest. De eerste nieuwe aflevering is op 21 mei te zien op Showtime.
Een tweede teaser – bekijk hier de eerste – onthult nog meer oude en nieuwe personages. We zien onder anderen Miguel Ferrer als FBI-agent Albert Rosenfield een scène delen met zijn half dove superieur, gespeeld door Twin Peaks-bedenker David Lynch zelf. Ferrer overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van kanker en de doorstart van Twin Peaks bevat een van zijn laatste rollen. Daarnaast wordt de terugkeer van acteurs Harry Goaz, Kimmy Robertson en Mädchen Amick onthuld. Showtime laat het bij shots van personages en locaties, want het verhaal van de doorstart blijft vooralsnog één groot mysterie. Alle achttien afleveringen werden geregisseerd door Lynch, die de scenario’s weer schreef met Mark Frost.
Om het geheugen na al die tijd op te frissen, kun je hier een samenvatting van de twee vorige seizoenen bekijken. Lees daarnaast meer over de iconische intromuziek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!