Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix voegt veel Marvel-films toe

  •  
27-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Thor: Ragnarok
Guardians of the Galaxy Vol. 2 krijgt straks gezelschap van onder meer Ant-Man en Thor: Ragnarok.
Marvel Studios is inmiddels onderdeel van Disney, dat straks een eigen VOD-dienst wil beginnen. Als het zover is zullen alle Marvel-films van Netflix verwijderd worden, maar daar is nu nog niets van te merken. Sterker nog, Netflix voegt in september toch weer flink wat Marvel-titels toe, waaronder het recente Thor: Ragnarok, dat nog nooit eerder op Netflix heeft gestaan. In de film van Taika Waititi wordt Thor gevangen genomen op de planeet Sakaar, waar hij gedwongen wordt om het in de arena op te nemen tegen de Hulk. Ragnarok is vanaf 7 september te zien op Netflix, maar op 1 september worden ook al zes andere titels toegevoegd, te weten The Avengers en de sequel Avengers: Age of Ultron, Iron Man 2 en Iron Man 3, Captain America: The First Avenger en Ant-Man.
Vanaf 1 september kun je tevens kijken naar onder meer de drie Mummy-films met Brendan Fraser en op 17 september verschijnt ook de Pixar-film Coco op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!