Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix verbreekt banden met Kevin Spacey

  •  
04-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Netflix maakte bekend dat hun samenwerking met Kevin Spacey definitief ten einde is.
In een verklaring liet Netflix weten niet langer met de acteur en producent aan House of Cards te willen werken. Productiehuis MRC (dat de serie met Netflix produceert) bracht naar buiten dat Spacey enkel geschorst is, maar verdere seizoenen van House of Cards met zijn betrokkenheid lijken van de baan. Na aantijgingen door acteur Anthony Rapp ( Star Trek: Discovery ) werd Spacey ook door verschillende anonieme bronnen achter de schermen bij House of Cards beschuldigd van seksuele intimidatie. Het lijkt erop dat het zesde seizoen (twee afleveringen zijn al opgenomen) alsnog geschrapt wordt, hoewel MRC en Netflix ook een toekomst zonder Spacey overwegen. In dat geval zou de serie verder gaan met Robin Wright in de hoofdrol. SPOILER Het vijfde seizoen concludeerde met haar personage Claire Underwood als de nieuwe president van Amerika.
Spacey had bij Netflix tevens een film over Gore Vidal, waarvan de opnamen al waren afgerond, in aantocht. De VOD-dienst heeft besloten om die film alsnog te schrappen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!