Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix-serie van de Coens is nu een speelfilm

  •  
25-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Buster Scruggs
The Ballad of Buster Scruggs begon als miniserie, maar is inmiddels omgebouwd tot een avondvullende film.
Vorig jaar werd aangekondigd dat Joel en Ethan Coen ( Fargo ) voor Netflix aan de slag gingen met een zesdelige anthologie. Elke aflevering zou een nieuw verhaal over het oude westen vertellen. De website Variety bericht nu dat de miniserie een speelfilm is geworden, hoewel binnen de film wel nog steeds de anthologie-structuur gehanteerd zal worden. Er is verder nog weinig bekend over de verhalen die aan bod gaan komen, maar Tim Blake Nelson (foto) zal gestalte geven aan Buster Scruggs en ook Zoe Kazan, Liam Neeson en Tom Waits zijn in de film te zien. Bruno Delbonnel, die al eerder met de broers werkte aan Inside Llewyn Davis , mag als cinematograaf het oude westen in beeld brengen. Buster Scruggs wordt de eerste film van de Coens die digitaal wordt geschoten.
The Ballad of Buster Scruggs verschijnt nog dit jaar op Netflix. In Amerika krijgt de film eveneens een bioscooprelease, zodat hij in aanmerking komt bij de Oscars.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!