Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix mag vierde Beverly Hills Cop-film maken

  •  
14-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
Beverly Hills Cop II
Eddie Murphy brengt Axel Foley naar Netflix, de plek waar hij onlangs al te zien was in Dolemite Is My Name.
De website Deadline bericht dat Netflix de rechten van de volgende Beverly Hills Cop-film heeft bemachtigd. De vod-dienst zal de film financieren, Eddie Murphy ( Dolemite Is My Name ) speelt opnieuw de rol van Axel Foley, en Jerry Bruckheimer treedt aan als producent. Het wordt de vierde film in de Bevery Hills Cop-reeks: het origineel van Martin Brest stamt uit 1984 en daarna volgden nog sequels van Tony Scott (1987) en John Landis (1994). Een aantal jaren geleden kwam er ook bijna een tv-serie over een nieuwe Beverly Hills Cop met Murphy nog in een bijrol, maar dat project kwam niet voorbij de pilot-fase. Naast Beverly Hills Cop 4 werkt Murphy ook aan een sequel op Coming to America, maar deze komt niet naar Netflix en krijgt een reguliere bioscooprelease.
Wie de film zal regisseren is nog niet bekend. Eerder waren de Belgische filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah (die met Bruckheimer werkten aan het begin volgend jaar te verschijnen Bad Boys 3) aan het project verbonden.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!