de Lagarde

Netflix geeft een derde seizoen aan Bloodline

  •  
14-07-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bloodline
Het familiedrama rond de Rayburns gaat volgend jaar weer verder op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat Bloodline een derde seizoen krijgt.
Aan het einde van seizoen twee – lees hier onze recensie – werd de deur voor een derde seizoen al een stukje opengezet. En nu is de serie inderdaad weer opgepikt voor tien nieuwe afleveringen. Bedenkers Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Glenn Kessler staan opnieuw aan het roer. ‘Todd, Daniel en Glenn hebben een boeiende familiesaga bedacht, met één van de meest getalenteerde ensembles uit de televisiegeschiedenis. Wij kunnen niet wachten om te zien wat er nog meer met de o zo menselijke Rayburns zal gebeuren,’ liet Netflix weten.
Bloodline speelt zich af in de bloedhete Florida Keys, waar de hardwerkende familie Rayburn een aantal vreselijke geheimen probeert te bewaren. Kyle Chandler, Sissy Spacek, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, en ja, ook Ben Mendelsohn keren volgens TVLine weer terug voor het volgende seizoen. De nieuwe afleveringen moeten in 2017 op Netflix verschijnen.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!