Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mosaic: interactieve serie van Steven Soderbergh

  •  
10-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
341 keer bekeken
  •  
Mosaic
Steven Soderbergh ( The Knick ) maakte een speciaal tv-project getiteld Mosaic voor HBO.
De miniserie wordt begin volgend jaar uitgezonden op televisie, maar deze week lanceerde de zender al een bijbehorende app via iTunes. De app stelt de kijker voor aan Olivia Lake (Sharon Stone), een schrijfster van kinderboeken. Vervolgens worden ook twee belangrijke mannen in haar leven geïntroduceerd; Joel (Garrett Hedlund) en Eric (Frederick Weller). Het verhaal verandert daarna in een moordmysterie, waarbij de kijker via de app zelf kan bepalen vanuit welk perspectief (Joel of Eric) hij de ontwikkelingen in de zaak wil volgen. Beide opties presenteren nieuwe personages (zo zijn er bijrollen voor Beau Bridges en Paul ‘Pee-wee Herman’ Reubens) en vertakkingen. Op 22 januari debuteert de 'standaard' versie van Soderbergh en scenarist Ed Solomon (Men in Black) op HBO, zodat de gebruikers van de app een vergelijking kunnen maken.
Op het gebied van speelfilms maakte Soderbergh dit jaar zijn comeback met Logan Lucky. Hij is ook een van de producenten van het deze maand op Netflix te verschijnen Godless.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!