Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Michiel Huisman gecast in kerstfilm van Netflix

  •  
15-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De cast van de film bestaat verder nog uit Britse acteurs als Jim Broadbent, Maggie Smith en Toby Jones.
Volgens de website Deadline krijgt Michiel Huisman een rol in de speelfilm A Boy Called Christmas. De boekverfilming draait om de doodgewone jongen Nicolas, die samen met zijn trouwe huismuis en het koppige rendier Blitzen naar de Noordpool reist, waar zijn vader tijdens zijn zoektocht naar het dorp met elven is verdwenen. Daarnaast zijn er rollen voor Jim Broadbent (Paddington), Toby Jones (Sherlock), Sally Hawkins ( The Shape of Water ) en Maggie Smith ( Downton Abbey ). Volgens Deadline wordt de film in een aantal landen (zoals Frankrijk en Duitsland) uitgebracht in de bioscoop, maar verschijnt hij in de rest van de wereld op Netflix. De regie is in handen van Gil Kenan (Monster House), die het script schreef in samenwerking met Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again).
Michiel Huisman was onlangs nog op Netflix te zien in de serie The Haunting of Hill House. En mogelijk duikt hij straks op in het achtste seizoen van Game of Thrones.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!