Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Michael Gandolfini gecast als jonge Tony Soprano

  •  
23-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De 19-jarige acteur die onlangs te zien was in The Deuce is de zoon van de in 2013 overleden James Gandolfini.
David Chase, de bedenker van The Sopranos, is momenteel bezig met een prequel-film op de in 2007 geëindigde HBO-serie. De film heet The Many Saints of Newark en speelt zich af aan het einde van de jaren zestig. Michael Gandolfini is gecast als een jonge Tony Soprano, de rol die in de serie vertolkt werd door zijn eigen vader. De zoon van James Gandolfini is geen onbekende van Chase, hij maakte onlangs zijn opwachting in The Deuce als Joey Dwyer, de zoon van de door Chris Bauer gespeelde Bobby Dwyer. De jonge Gandolfini zal in de film te zien zijn met Alessandro Nivola , die gestalte geeft aan Dickey Moltisanti. Verder werden eerder ook Jon Bernthal, Vera Farmiga , Billy Magnussen en Corey Stoll gecast, hoewel hun rollen momenteel nog geheim worden gehouden.
Het script voor The Many Saints of Newark komt van Lawrence Konner en David Chase. De regie is in handen van Alan Taylor, die destijds ook aan de serie werkte.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!