Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mark Wahlberg en Peter Berg maken Netflix-film

  •  
27-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lone Survivor
Wonderland markeert de vijfde samenwerking tussen acteur Mark Wahlberg en regisseur Peter Berg.
Mark Wahlberg geeft in Wonderland gestalte aan Spenser, een privé-detective die net uit de gevangenis komt, en eenmaal terug in Boston wordt meegezogen in een samenzwering achter een moordzaak. Het personage is afkomstig uit een bijna vijftig verhalen tellende boekenreeks, die ooit gestart werd door de in 2010 overleden auteur Robert B. Parker. Wonderland is echter gebaseerd op een boek van Ace Atkins, die de reeks na Parkers dood van hem overnam. Peter Berg zal Wonderland regisseren. Hij werkte al met Wahlberg aan de waargebeurde films Lone Survivor (over een militaire missie in Afghanistan, foto), Deepwater Horizon (over een ramp op een olieplatform) en Patriot's Day (over de aanslag tijdens de marathon van Boston). Op 1 november van dit jaar verschijnt hun vierde film (dit keer geen waargebeurd verhaal) Mile 22 in de bioscoop.
Het is nog niet bekend wanneer Wonderland in première gaat. Onlangs kondigde Netflix al een andere film aan waar twee andere ' A-list namen ' aan verbonden zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!