Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: The Terror, Mindhunter, Green Frontier en meer

  •  
15-08-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
The Terror: Infamy
Vandaag verschijnt er tevens een docu over Woodstock op NPO Start Plus, en op woensdag komt er een door Barack en Michelle Obama geproduceerde docu naar Netflix.
Mindhunter S02 (vrijdag 16/08, Netflix) Twee FBI-agenten besluiten in de jaren zeventig om seriemoordenaars te gaan interviewen. Dit seizoen komt onder anderen Charles Manson voorbij. Bekijk de trailer.
Green Frontier (vrijdag 16/08, Netflix) Bovennatuurlijke misdaadserie uit Colombia. Een jonge rechercheur uit Bogota onderzoekt vier sterfgevallen in de jungle. Ze stuit op duivelse en magische praktijken.
Victim Number 8 (vrijdag 16/08, Netflix) Dramaserie uit Spanje, waarin een bomaanslag de levens van zeven mensen heeft geëist. De aanslag lijkt gepleegd te zijn door een jihadist en de politie onderzoekt de zaak.
45 Revoluciones (vrijdag 16/08, Netflix) Spaanse dramaserie vol muziek en romantiek, over een producent die samen met een collega en een zanger in het Madrid van de jaren zestig een platenlabel lanceert.
Better Than Us (vrijdag 16/08, Netflix) Sciencefictionserie uit Rusland, waarin een gezin dat bijna uit elkaar valt onverwacht bezoek krijgt een geavanceerde robot die op de vlucht is geslagen. Lees de recensie.
Diagnosis (vrijdag 16/08, Netflix) Documentaireserie gebaseerd op een column in The New York Times. Via crowdsourcing stelt dokter Lisa Sanders diagnoses voor allerlei zeldzame, mysterieuze aandoeningen.
The Little Switzerland (vrijdag 16/08, Netflix) Komische speelfilm uit Spanje, waarin een bijzondere ontdekking in een klein Baskisch plaatsje de bevolking aanzet tot een lobby voor annexatie door Zwitersland.
Sextuplets (vrijdag 16/08, Netflix) Komische film waarin Marlon Wayans, in de stijl van Eddie Murphy, zes personages speelt: hij blijkt onderdeel te zijn van een zesling en gaat op zoek naar zijn familie. Lees de recensie.
QB1: Beyond the Lights (vrijdag 16/08, Netflix) Documentaireserie over drie quarterbacks tijdens hun laatste seizoen op de middelbare school, voordat ze overgaan naar de eerste divisie van football op de universiteit.
Woodstock: Three Days that Defined A Generation (vrijdag 16/08, NPO Start Plus) Documentaire over Woodstock, het driedaagse muziekfestival dat in 1969 werd bezocht door bijna een half miljoen mensen.
The Terror: Infamy (vrijdag 16/08, Amazon) In het tweede seizoen van de anthologie The Terror wordt een Japans-Amerikaanse gemeenschap achtervolgd door een reeks mysterieuze sterfgevallen. Lees de recensie.
Inside Borussia Dortmund (vrijdag 16/08, Amazon) Vierdelige documentaire over seizoen 2018/2019 van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund, die een kijkje in de keuken bij het voetbal in de Bundesliga biedt.
Jim Gaffigan: Quality Time (vrijdag 16/08, Amazon) Er staat heel veel stand-up comedy op Netflix, maar vandaag debuteert ook Amazon met Quality Time van Jim Gaffigan zijn eerste special. Bekijk de trailer.
Simon Amstell: Set Free (dinsdag 20/08, Netflix) Stand-up special van de Britse komiek die bekend is van onder meer Never Mind the Buzzcocks, waarin hij praat over onder meer liefde, ego, intimiteit en ayahuasca.
American Factory (woensdag 21/08, Netflix) Documentaire over een Chinees bedrijf dat in de Amerikaanse staat Ohio een fabriek heropent, maar dan stuit op weerstand. Geproduceerd door Michelle en Barack Obama.
Hyperdrive (woensdag 21/08, Netflix) Competitie waarin de deelnemers in de auto over tien bizarre racebanen heen moeten zien te komen. Charlize Theron produceert en heeft interactie met deelnemers. Bekijk de trailer.
Love Alarm (donderdag 22/08, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea, over een wereld waarin een app je waarschuwt als iemand in je buurt je leuk vindt. Een jonge vrouw stuit op een mogelijke man in haar leven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!