Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Living With Yourself, Avlu, Baby, Toon en veel meer

  •  
17-10-2019
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Avlu Poster
De komende zeven dagen worden er maar liefst 26 nieuwe titels aan het Nederlandse vod-aanbod toegevoegd.
Living With Yourself (vrijdag 18/10, Netflix) Existentiële komedieserie met een dubbelrol voor Paul Rudd. Hij krijgt gezelschap van een kloon en moet plots vechten voor het behoud van zijn identiteit. Lees de recensie.
Baby S02 (vrijdag 18/10, Netflix) Chiara en Ludovica worden steeds dieper in de problemen gebracht door hun dubbellevens. Het Italiaanse tienerdrama is losjes gebaseerd op een echt prostitutieschandaal. Lees de recensie.
Toon (vrijdag 18/10, Netflix) Komische serie over een sociaal onhandige muzikant (gespeeld door Joep Vermolen) die tegen wil en dank beroemd wordt. De twee seizoenen waren eerder te zien bij KPN. Bekijk de trailer.
La Casa de las Flores S02 (vrijdag 18/10, Netflix) Tragikomische serie uit Mexico, over een rijke familie met een bloemenzaak. Het gezin wordt in verlegenheid gebracht door de dood van een maîtresse. Lees de recensie.
Avlu (vrijdag 18/10, Netflix) Na het Spaanse Vis a Vis verschijnt vandaag een Turkse serie over een vrouwengevangenis. Een toegewijde moeder vecht daar om te overleven, in de hoop haar dochter weer terug te zien.
The Laundromat (vrijdag 18/10, Netflix) Op het Panama Papers-schandaal gebaseerde film van Steven Soderbergh (Traffic), waarin een gedupeerde weduwe (Meryl Streep) stuit op financiële wanpraktijken. Lees de recensie.
Eli (vrijdag 18/10, Netflix) Horrorfilm over een jongen met een vreemde auto-immuunziekte, die een experimentele behandeling ondergaat. Van een van de producenten van The Haunting of Hill House. Bekijk de trailer.
Wounds (vrijdag 18/10, Netflix) Horrorfilm over een barkeeper (Armie Hammer) die na een vechtpartij in zijn kroeg stuit op een vervloekt mobieltje, waarna zijn leven al snel verandert in een nachtmerrie. Bekijk de trailer.
Interior Design Masters (vrijdag 18/10, Netflix) Competitieve realityshow over mensen die het proberen te maken als interieurontwerpers. Ze transformeren ruimtes terwijl ze strijden voor een contract bij een chic hotel.
MeatEater S08 (vrijdag 18/10, Netflix) Documentaireserie over avonturier, auteur, jager en kok Steven Rinella. Hij reist naar afgelegen locaties om op dieren te jagen en deze vervolgens zelf klaar te maken om op te eten.
Diecisiete (vrijdag 18/10, Netflix) Tragikomische roadtrip-film uit Spanje, waarin een jongen ontsnapt uit de gevangenis en herenigt met zijn broer en oma. Samen gaan ze in Cantabrië op zoek naar zijn trouwe therapiehond.
Tell Me Who I Am (vrijdag 18/10, Netflix) Op een boek gebaseerde documentaire over een man met geheugenverlies. Hij wil dat zijn tweelingbroer hem over zijn verleden vertelt, maar deze verbergt een duister geheim.
Unnatural Selection (vrijdag 18/10, Netflix) Documentaireserie over de wetenschappers die zich bezighouden met het bewerken van onze genen. Ze proberen de biologie te hacken en ziekten uit te roeien. Lees de recensie.
Upstarts (vrijdag 18/10, Netflix) Komische film uit India over drie afgestudeerde jongeren die samen een start-up beginnen. Ze hopen miljoenen te gaan verdienen, maar onderweg komt hun vriendschap onder druk te staan.
A Confession (vrijdag 18/10, NPO Start Plus) Martin Freeman (Sherlock) geeft gestalte aan een detective die over de schreef gaat om een bekentenis op tafel te krijgen. Gebaseerd op een echte moordzaak. Lees de recensie.
Modern Love (vrijdag 18/10, Amazon) Acht verhalen over liefde en romantiek, gebaseerd op de gelijknamige column uit The New York Times. Met rollen voor Anne Hathaway, Tina Fey en John Slattery. Lees de recensie.
Harkum (zondag 20/10, NPO 3) Komische serie met een eerste hoofdrol voor Bas Hoeflaak uit Sluipschutters. Hij speelt de burgemeester van een klein dorpje die onverwacht stuit op een gigantisch grote financiële meevaller
Watchmen (maandag 21/10, Ziggo) Losse adaptatie van de bekende graphic novel, gemaakt door Damon Lindelof (Lost, The Leftovers) en met hoofdrollen voor Oscarwinnaars Regina King en Jeremy Irons. Bekijk de trailer.
Pagan Peak (maandag 21/10, Ziggo) Misdaadserie die qua insteek doet denken aan The Bridge: na een gruwelijke ontdekking bij de grens moet een Duitse agente samenwerken met een Oostenrijkse collega. Bekijk de trailer.
This Close S02 (maandag 21/10, Videoland) Komische dramaserie die werd bedacht door Joshua Feldman en Shoshannah Stern, twee dove acteurs die gestalte geven aan twee dove vrienden in Los Angeles. Lees hier meer.
Jenny Slate: Stage Fright (dinsdag 22/10, Netflix) Special van comédienne Jenny Slate (Big Mouth), die fragmenten van haar op het podium combineert met interviews met haar familie en verhalen over volwassenheid.
Breakfast, Lunch & Dinner (woensdag 23/10, Netflix) Documentairereeks met chef-kok David Chang, die nieuwsgierig is naar eten, cultuur en identiteit, en een reis onderneemt met een gezelschap van beroemdheden.
Dancing with the Birds (woensdag 23/10, Netflix) Documentaireserie van de makers van de serie Our Planet. De camera volgt verschillende paradijsvogels die allerlei technieken inzetten in de hoop een partner te strikken.
Light as a Feather S02 (woensdag 23/10, Ziggo) Bovennatuurlijke thriller die draait om de dodelijke gevolgen van het spel waarbij er iemand wordt opgetild door vier mensen die enkel hun vingers gebruiken. Bekijk de trailer.
Daybreak (donderdag 24/10, Netflix) Komische serie over scholieren die moeten overleven in een postapocalyptisch landschap, bezaaid met in zombies veranderde volwassenen en Mad Max-achtige bendes. Bekijk de trailer.
Death at the Mansion: Rebecca Zahau (donderdag 24/10, Videoland) Korte serie over de dood van Rebecca Zahau. Volgens de politie ging het om een zelfmoord, maar een team van externe experts bekijkt de zaak opnieuw.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!