Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

John Woo's Manhunt komt naar Netflix

  •  
30-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Manhunt
Het nieuwe actiespektakel van John Woo (Face/Off) is vanaf eind deze week exclusief te zien op Netflix.
Manhunt is een remake van een Japanse film uit de jaren 70. De thriller volgt een man die ten onrechte wordt beschuldigd van een aantal gruwelijke misdaden en daarna op eigen houtje zijn onschuld probeert te bewijzen, terwijl de politie hem op de hielen zit. Een overbekend gegeven dus, maar de regie was in handen van John Woo, die in Hong Kong actieknallers als The Killer en Hard Boiled regisseerde en daarna in Amerika films als Hard Target en Face/Off afleverde. Onlangs maakte Woo de historische epics Red Cliff en The Crossing, maar met Manhunt keert hij terug naar het genre waar hij ooit groot in werd. In de trailer komen weer verschillende van zijn oude handelsmerken (slow motion, in elke hand een pistool, opvliegende duiven) voorbij.
Manhunt was eerder te zien op de filmfestivals in Venetië en Toronto, waarna Netflix besloot om de uitzendrechten aan te kopen. De film gaat daar op 4 mei in première.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!