Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Irreplaceable You: trailer voor Netflix-film

  •  
04-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Irreplaceable You
Bekijk Michiel Huisman (Game of Thrones) en Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror) in de romantische tranentrekker.
Irreplaceable You vertelt het verhaal van Abbie (Mbatha-Raw) en Sam (Huisman), die al sinds hun kinderjaren stapelgek zijn op elkaar en binnenkort willen gaan trouwen. Hun sprookje neemt echter een tragische wending, wanneer er bij Abbie terminale kanker wordt vastgesteld. Vervolgens begint Abbie aan een emotionele, maar ook humoristische reis om een nieuwe liefde te vinden voor Sam, omdat hij nog nooit met een ander heeft gedate. Ondertussen bezoekt ze tevens een praatgroep voor terminaal zieken, waar ze bevriend raakt met personages gespeeld door Christopher Walken (The Deer Hunter), Kate McKinnon (Saturday Night Live) en Steve Coogan (Philomena). Jacki Weaver ( The Polka King ) en Brian Tyree Henry ( Atlanta ) hebben bijrollen.
Het scenario van Irreplaceable You is afkomstig van nieuwkomer Bess Wohl en de regie was in handen van Stephanie Laing, die eerder een aantal afleveringen van Veep regisseerde. Vanaf 16 februari te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!