Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Hold the Dark: trailer voor nieuwe thriller

  •  
21-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
59 keer bekeken
  •  
Hold the Dark
Jeffrey Wright (Westworld) speelt de hoofdrol in de nieuwe film van Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room).
Hold the Dark speelt zich af in de wildernis van Alaska. Russell Core (Jeffrey Wright) is een gepensioneerde expert op het gebied van wolven. Medora Sloane (Riley Keough) vraagt hem om de verdwijning van haar zoontje te onderzoeken. Tijdens zijn zoektocht krijgt Core te maken met Medora's gewelddadige echtgenoot Vernon (Alexander Skarsgard uit Generation Kill ) en agent Donald Marium (James Badge Dale). Hold the Dark is een adaptatie van het boek van William Giraldi. De film werd geregisseerd door Jeremy Saulnier, bekend van Blue Ruin (zijn doorbraak) en Green Room (met Patrick Stewart als neo nazi). Het script werd geschreven door Macon Blair (de regisseur van I Don't Feel at Home in This World Anymore ), die als acteur te zien was in zowel Blue Ruin als Green Room.
Hold the Dark is vanaf 28 september te zien op Netflix. Op 6 september krijgt de film (net als Outlaw King ) een voorvertoning op het Toronto International Film Festvival.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!