Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Harley Quinn krijgt animatieserie

  •  
22-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
381 keer bekeken
  •  
Harley Quinn
Naast een live action bioscoopfilm krijgt Harley Quinn straks ook een eigen animatieserie.
Warner Bros bestelde 26 afleveringen van de op volwassenen gerichte tekenfilm, die straks te zien zal zijn op een nieuw digitaal platform van DC Comics. Het personage Harley Quinn debuteerde in de jaren 90 in Batman: The Animated Series. Ze werd geïntroduceerd als de vriendin van The Joker. Het personage bereikte in 2016 het grote publiek, toen ze gespeeld werd door Margot Robbie in de film Suicide Squad. Warner zou Robbie dan ook graag willen hebben als stemactrice voor de animatieserie. Onlangs deed Melissa Rauch (Bernadette in The Big Bang Theory ) nog de stem van Harley Quinn in de tekenfilm Batman and Harley Quinn. De nieuwe Harley Quinn-animatieserie, waarin ook andere personages uit de DC Comics zoals Poison Ivy hun opwachting zullen maken, is afkomstig van de producenten van de onlangs gestopte NBC-serie Powerless.
DC Comics heeft verschillende tv-series lopen op The CW, waarvan er bij ons een aantal te zien zijn op Netflix. Hun aankomende VOD-dienst krijgt tevens een live action Titans-serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!