Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grace and Frankie S04 verschijnt 19 januari

  •  
18-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grace And Frankie
Vanaf 19 januari kun je op Netflix kijken naar het vierde seizoen van de komische dramaserie.
De hoofdrollen in Grace and Frankie zijn voor Jane Fonda en Lily Tomlin. Ze spelen twee vrouwen op leeftijd, die hun meningsverschillen opzij moeten zetten wanneer hun beide echtgenoten plots uit de kast komen. In de nieuwe reeks maakt Lisa Kudrow haar debuut als een nagelstyliste die een hechte band opbouwt met Grace (Fonda). Dat wekt irritatie op bij de normaal gesproken rustige Frankie (Tomlin). Kudrow werd achter de schermen herenigd met een oude bekende. Marta Kauffman – een van de bedenkers van Grace and Frankie – is namelijk ook een van de breinen achter de jarennegentigsitcom Friends, die Kudrows doorbraak betekende. In het vierde seizoen zal Grace zich tevens nadrukkelijker gaan bemoeien met het liefdesleven van haar dochter Brianna (June Diane Raphael).
Het vierde seizoen van Grace and Frankie zal bestaan uit dertien nieuwe afleveringen. Lees ook onze recensie van het in maart verschenen derde seizoen van de Netflix-komedie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!