Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Flash gaat in januari verder op Netflix

  •  
19-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
the flash
Vanaf 1 januari kun je op Netflix weer kijken naar nieuwe afleveringen van The Flash.
Onlangs begon Netflix met het wekelijks toevoegen van nieuwe afleveringen van Legends of Tomorrow, Arrow en Supergirl , die telkens een dag na de uitzending in Amerika ook in Nederland te zien waren. Helaas ontbraken de wekelijkse afleveringen van The Flash (op Netflix is zelfs het vorig jaar verschenen derde seizoen nog niet te zien) en dat kwam niet echt goed uit, aangezien de pijlsnelle superheld dit jaar opnieuw deel uitmaakte van een speciaal cross-over event met de drie eerdergenoemde series. Netflix belooft beterschap; het ontbrekende derde seizoen zal op 1 januari in zijn geheel aan het aanbod toegevoegd worden. Op 17 januari worden ook nog de eerste tien afleveringen van het vierde seizoen toegevoegd, waarna elke week een nieuwe aflevering volgt, zodat de serie weer zo goed als gelijk loopt met de uitzendingen in Amerika.
De andere series uit het 'Arrowverse' ontwaken begin volgend jaar uit hun winterslaap; Supergirl op 15 januari, Arrow op 18 januari en Legends of Tomorrow op 12 februari.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!