Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fear Unlimited: horror en thriller op VOD

  •  
30-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Let the Right One In
Naast Horrify wordt er dit jaar nog een tweede op horror gerichte VOD-dienst gelanceerd in Nederland.
De nieuwe VOD-dienst Fear Unlimited beschikt volgens de makers over een catalogus met honderden griezelfilms, waarvan het merendeel niet bij andere streamingplatforms te bekijken is. Het gaat om films als I Am Not A Serial Killer, Southbound, Wyrmwood, The Hallow, Let the Right One In (foto) en What The Waters Left Behind. In de maand van de pre-release (dat is vanaf 30 november) kun je gebruik maken van de introductieprijs van 6,66 euro per maand voor de eerste zes maanden. Vanaf de officiële launch op 30 december is Fear Unlimited vervolgens beschikbaar voor 7,99 euro per maand. Het platform is een initiatief van Jan 'Mr Horror' Doense, die eerder aan de wieg stond van het Imagine Film Festival, het fanzine Schokkend Nieuws en De Nacht van de Wansmaak.
Het horrorgenre is weer enorm populair. Vandaag werd in Nederland namelijk ook de VOD-dienst Horrify gelanceerd. Lees hier waarom we naar horrorfilms kijken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!