Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Extinction: trailer voor Netflix-film

  •  
11-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Extinction
Nachtmerries blijken visioenen te zijn in de trailer voor deze nieuwe sciencefictionfilm van Netflix.
De hoofdrol in Extinction is voor Michael Peña, die vanaf volgende week in de bioscoop te zien is als de komische noot in Ant-Man and the Wasp. In zijn aanstaande Netflix-film speelt hij echter een serieuzer personage, eentje die geplaagd wordt door nachtmerries waarin zijn gezin om het leven komt. Die nachtmerries lijken werkelijkheid te worden wanneer de aarde wordt aangevallen, maar hij ontdekt tevens een onbekende kracht die mogelijk zijn familie kan redden. Lizzy Caplan ( Masters of Sex ) geeft gestalte aan zijn vrouw en Mike Colter ( Luke Cage ) speelt zijn baas. Het script komt van Eric Heisserer (Lights Out), die een Oscarnominatie ontving voor het scenario van Arrival. Extinction zou oorspronkelijk in januari door Universal uitgebracht worden in de bioscoop, maar de film werd uiteindelijk toch overgenomen door streamingdienst Netflix.
Extinction is vanaf 27 juli te streamen op Netflix. Daar verschijnt deze maand tevens de film How it Ends , waarin onze planeet het eveneens zwaar te verduren krijgt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!