Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

El Chapo: trailer voor tweede seizoen

  •  
29-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
El Chapo
Netflix heeft de trailer van het tweede seizoen van misdaadserie El Chapo vrijgegeven.
Net als het ook op feiten gebaseerde Narcos draait El Chapo om een berucht figuur uit de Zuid-Amerikaanse onderwereld. De waargebeurde dramaserie vertelt namelijk het verhaal van de opkomst, arrestatie en ontsnapping van drugsbaron Joaquin ‘El Chapo' Guzmán. Guzmán begint als laaggeplaatst lid van een Mexicaans kartel, maar weet zich vervolgens omhoog te werken tot een van de grootste spelers in de drugshandel. El Chapo is een coproductie van Netflix en Univision. De Spaanstalige zender mag de seizoenen eerst op televisie uitzenden, waarna ze in de rest van de wereld op Netflix debuteren. Het eerste seizoen werd in juni van dit jaar op Netflix toegevoegd en aangezien de tweede reeks op Univision bijna ten einde is zal ook deze binnenkort op Netflix te zien zijn. Op 15 december worden de nieuwe afleveringen vrijgegeven.
Lees de recensie van het eerste seizoen van El Chapo. De drugsbaron kwam eerder ook aan bod in de documentaires The Rise and Fall of El Chapo en The Day I Met El Chapo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!