Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dynasty: nieuwe Alexis Carrington is gecast

  •  
30-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Nicollette Sheridan zal in de herstart van Dynasty gestalte geven aan Alexis Carrington.
De nieuwe Dynasty is afkomstig van de makers van Gossip Girl en draait wederom om de disfunctionele familie Carrington. De steenrijke vader Blake (Grant Show) trouwt met de veel jongere Crystal (Nathalie Kelley), iets waar zijn kinderen hun vraagtekens bij zetten. Alexis is de eerste vrouw van Blake en de moeder van Fallon (Elizabeth Gillies) en Steven (James Mackay). Ze zal zich straks ook met het huwelijk en het fortuin van haar ex-man komen bemoeien, terwijl ze opnieuw een band probeert op te bouwen met haar zoon en dochter. De rol werd in de originele serie gespeeld door Joan Collins. Nicollette Sheridan brak ooit door op tv als castlid van de soap Knots Landing en is inmiddels vooral bekend van haar rol als Edie Britt in Desperate Housewives.
Sheridan zal nog dit seizoen haar debuut maken in Dynasty. Ze heef daarvoor ruim de tijd, want onlangs werden er nog eens negen extra afleveringen voor de eerste reeks besteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!