Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Disney werkt aan live action Star Wars-serie

  •  
10-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3851834417
Disney kondigde de eerste tv-series aan voor hun in 2019 te verschijnen streamingdienst.
Het meest opvallende nieuws is ongetwijfeld de komst van een live action Star Wars-serie. De Star Wars-franchise kreeg al verschillende animatieseries ( Star Wars: Rebels ), maar de live action avonturen bleven altijd voorbehouden aan het witte doek. Zo kun je volgende maand in de bioscoop kijken naar The Last Jedi van Rian Johnson, die eerder een aantal klassieke afleveringen van Breaking Bad regisseerde. Johnson zal overigens ook een geheel nieuwe trilogie van Star Wars-bioscoopfilms gaan ontwikkelen. Voor hun eigen VOD-dienst zal Disney verder ook nog een nieuwe Marvel-serie creëren, plus een serie gebaseerd op de Monsters Inc-films en een serie gebaseerd op de High School Musical-films. Wanneer de streamingdienst van Disney in 2019 beschikbaar komt, zal men de Star Wars-films en de Marvel-films van Netflix verwijderen.
Disney wil een flink aanbod opbouwen voor de lancering van hun VOD-dienst. Zo zou het bedrijf ook 21st Century Fox willen kopen, om zo hun film en tv-catalogus over te nemen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!