Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Deadwood-film: de eerste details

  •  
13-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Deadwood film
Het filmvervolg op de gecancelde westernserie moet komend voorjaar in première gaan op televisie.
Ian McShane doet momenteel de promotie voor het tweede seizoen van American Gods , waarbij hem ook regelmatig vragen worden gesteld over de nieuwe Deadwood-film. In de film vieren de inwoners van Deadwood dat South Dakota een staat is geworden, waarbij ook Alma Garret (Molly Parker) en George Hearst (Gerald McRaney) weer even in het stadje te vinden zijn. Volgens McShane wil Hearst telegrafen in Deadwood plaatsen, iets dat niet helemaal goed gaat, terwijl Sol (John Hawkes) en Trixie (Paula Malcomson) een verrassing krijgen. McShane onthulde tevens dat het einde van de film benieuwd maakt naar verdere ontwikkelingen in Deadwood: 'Als deze film een succes blijkt voor HBO, zullen ze vast een manier vinden om er uiteindelijk nog eentje te maken.'
Bekijk boven de eerste foto van Ian McShane 'in character' als Al Swearengen in de nieuwe Deadwood-film. HBO mikt momenteel op een tv-première in het voorjaar.
Bron: Deadline.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!