Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

De Lagarde Podcast #72: seriemoordenaars

  •  
27-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mindhunter S02
Redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi bespreken in elke aflevering een ander thema, met deze week seriemoordenaars, naar aanleiding van het tweede seizoen van Mindhunter.
Een vernieuwde podcast over (vooral) tv-series, voortaan met De Lagarde-redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi. In elke aflevering van de podcast bespreken de twee serieliefhebbers (en -kenners, ze kijken alles wat los en vast zit, zoals je ook kunt lezen in alle recensies die ze voor deze site schrijven) een thema aan de hand van het enorme aanbod.
In deze aflevering van de podcast praten Bregtje en Omar over seriemoordenaars: waarom zijn we zo gefascineerd door dit soort engerds? De aanleiding is de release van het tweede seizoen van de Netflix-serie Mindhunter , afkomstig van David Fincher, die eerder al een film over de Zodiac-killer regisseerde. In Mindhunter komen onder meer Charles Manson en David Berkowitz terug, maar er is in de podcast ook aandacht voor fictieve personages als Hannibal Lecter en Dexter Morgan. En in Killing Eve zien we inmiddels tevens een vrouwelijke 'serial killer'.....
Luister hieronder de complete aflevering terug!
En abonneer je hier op onze podcast!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!