de Lagarde

De Lagarde Podcast #71: de jaren tachtig-nostalgie

  •  
11-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things S03
Redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi bespreken in elke aflevering een ander thema, met deze week de aantrekkingskracht van de jaren tachtig, naar aanleiding van het derde seizoen van Stranger Things.
Een vernieuwde podcast over (vooral) tv-series, voortaan met de Lagarde-redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi. In elke aflevering van de podcast bespreken de twee serieliefhebbers (en -kenners, ze kijken alles wat los en vast zit, zoals je ook kunt lezen in alle recensies die ze voor deze site schrijven) een thema aan de hand van het enorme aanbod.
In deze aflevering van de podcast praten Bregtje en Omar over de onweerstaanbaarheid van de jaren tachtig: het decennium van Knight Rider, The A-Team en McGyver. De aanleiding voor het gesprek is uiteraard de release van het derde seizoen van Stranger Things , dat weer records wist te breken voor Netflix. Maar er verschenen de laatste jaren nog meer series die zich afspelen in de jaren tachtig, zoals het spionagedrama The Americans (dat mogelijk helemaal van Netflix verdwijnt) en GLOW (waarvan binnenkort een derde seizoen verschijnt). Wat maakt dit decennium nu zo onweerstaanbaar?
Luister hieronder de complete aflevering terug!
En abonneer je hier op onze podcast!
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!