Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

De Lagarde Podcast #69: de kunst van de seriefinale

  •  
22-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones 806
Redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi bespreken in elke aflevering een ander thema, met deze week de kunst van de seriefinale, naar aanleiding van het einde van Game of Thrones.
Een vernieuwde podcast over (vooral) tv-series, voortaan met de Lagarde-redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi. In elke aflevering van de podcast bespreken de twee serieliefhebbers (en -kenners, ze kijken alles wat los en vast zit, zoals je ook kunt lezen in alle recensies die ze voor deze site schrijven) een thema aan de hand van het enorme aanbod.
Hoewel het einde van Game of Thrones recensent Frank Schuemie wel kon bekoren , vonden Omar Larabi en Bregtje Schudel het slotstuk niet al te best. Ze kunnen er wel eindeloos over doorpraten en doen dat dan ook. Maar wat is dan wel een goed einde? En kunnen seriemakers het zich wel veroorloven om – in deze tijd van doorstarten en revivals - ergens een definitief einde aan te breien? Bregtje en Omar praten onder meer over de finales van Twin Peaks , The Sopranos , Crazy Ex-Girlfriend en Sharp Objects.
En Bregtje geeft ook nog even een korte les over het fenomeen 'plot armor'.
Abboneer je hier op onze podcast!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!