Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Curb Your Enthusiasm krijgt tiende seizoen

  •  
18-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Curb your Enthusiasm
Larry David zal voor HBO ook nog een tiende seizoen van Curb Your Enthusiasm maken.
De negende reeks van Curb Your Enthusiasm (in Nederland te zien bij Ziggo) kwam begin deze maand ten einde. Tussen het achtste en het negende seizoen zat destijds een pauze van maar liefst zes jaar. Zo lang zullen we echter niet hoeven wachten op de tiende reeks, want volgens HBO gaan de opnamen van de nieuwe afleveringen in het voorjaar van start. Curb Your Enthusiasm is een semi-geïmproviseerde komedie, waarin David gestalte geeft aan een aangedikte versie van zichzelf; een voormalige televisieschrijver (hij leunt op het succes dat hij ooit had met Seinfeld ) die niet goed met mensen overweg kan. In het vorige seizoen haalde David zich met zijn plannen voor de controversiële musical Fatwa! de woede van de Ayatollah op de hals. Bryan Cranston, Lauren Graham en Lin-Manuel Miranda waren te zien in gastrollen.
Curb Your Enthusiasm kwam dit jaar ook voorbij in de Netflix-documentaire Long Shot. Daarin was te zien hoe de komedie van HBO op unieke wijze een leven wist te redden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!