Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Close: trailer voor film met Noomi Rapace

  •  
04-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
close
De Zweedse actrice is vanavond ook op NPO 3 te zien in het laatste deel uit de Millennium-trilogie.
Na What Happened to Monday (waarin ze meerdere rollen speelde) en Bright (waarvan een sequel in de maak is) is Noomi Rapace toe aan alweer haar derde Netflix-film. De Zweedse actrice, die vooral bekend is van haar rol als hacker Lisbeth Salander in de verfilming van de Millennium-boeken, geeft in Close gestalte aan Sam, een bodyguard en anti-terreurexpert met veel ervaring in oorlogsgebieden. Ze wordt ingehuurd om een jonge en rijke erfgename (Sophie Nélisse) veilig te houden, maar het tweetal ziet zich al snel genoodzaakt om samen op de vlucht te slaan. Close werd geïnspireerd door het leven van Jacquine Davis, een 'real life' vrouwelijke bodyguard. De film werd tevens geschreven en geregisseerd door een vrouw: Vicky Jewson, bekend van de film Born of War.
Close verschijnt 18 januari op Netflix. Noomi Rapace is vanavond ook nog op NPO 3 te zien in het laatste deel van Millennium-trilogie, van regisseur Daniel Alfredson.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!