Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Breaking Bad-film komt ook naar Netflix

  •  
13-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Breaking Bad
Alle seizoenen van Breaking Bad en de spin-off Better Call Saul zijn momenteel ook te zien op Netflix.
Volgens de website Deadline komt de nieuwe Breaking Bad-film niet alleen naar AMC, maar ook naar Netflix. Mogelijk zou de film zelfs eerst naar Netflix komen, en daarna pas naar AMC. Breaking Bad-bedenker Vince Gilligan (The X-Files) gaf eerder al aan dat een groot deel van het succes van Breaking Bad te danken is aan Netflix. Op televisie werd de serie in het begin nooit echt goed bekeken, maar de seizoenen werden vervolgens wel massaal 'gebinged' op Netflix. Volgens Gilligan was de serie zonder Netflix nooit voorbij de eerste twee seizoenen gekomen. Ook in Nederland zijn alle seizoenen van Breaking Bad terug te kijken op Netflix. Daarnaast mag de VOD-dienst hier ook de afleveringen van de nog lopende spin-off Better Call Saul telkens heel snel aan het aanbod toevoegen.
Naar verluidt draait de film om 'de ontsnapping van een ontvoerde man (volgens de website The Hollywood Reporter gaat het om de door Aaron Paul gespeelde Jesse Pinkman) en zijn zoektocht naar vrijheid'. Een premièredatum is er nog niet.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!