Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Mirror: trailer voor aflevering Metalhead

  •  
05-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
93 keer bekeken
  •  
Black Mirror
Netflix onthulde de trailer voor de aankomende Black Mirror-aflevering Metalhead.
Over het verhaal weten we nog weinig, maar de aflevering is helemaal in zwart wit en lijkt zich af te spelen in een soort post-apocalyptsiche wereld. De trailer heeft als tagline ‘pas op voor honden’ meegekregen. Rollen zijn er voor Maxine Peake, Jake Davies en Clint Dyer. De regie was in handen van David Slade, die eerder afleveringen van Hannibal en American Gods schoot voor Bryan Fuller. Andere afleveringen voor het vierde seizoen van Black Mirror werden geregisseerd door Jodie Foster ( Arkangel ), John Hillcoat ( Crocodile ), Colm McCarthy ( Black Museum ) en Tim van Patten ( Hang the DJ ). Het script voor Metalhead is zoals gebruikelijk afkomstig van Black Mirror-bedenker Charlie Brooker. Brooker maakte daarbij een vergelijking met muziek: 'Als elk seizoen van Black Mirror een album is, dan is dit de twee minuten durende punk single.'
Wanneer de zes afleveringen van het vierde seizoen van Black Mirror op Netflix verschijnen is nog niet bekend. Momenteel heeft alleen de aflevering USS Callister nog geen trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!