Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Mirror: trailer voor aflevering Hang the DJ

  •  
02-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
Black Mirror
Netflix onthulde de trailer voor de aankomende Black Mirror-aflevering Hang the DJ.
De episode uit het vierde seizoen van de anthologie gaat over een futuristische manier van daten. De hoofdrol wordt gespeeld door Georgina Campbell. De Britse actrice dook onlangs nog op in het derde seizoen van Broadchurch en is tevens de leading lady van Krypton, een nieuwe Superman-prequel die straks te zien zal zijn op zender Syfy. Ook Joe Cole ( Peaky Blinders ) en George Blagden (Vikings) hebben rollen. De regie was in handen van Tim van Patten, die eerder afleveringen van Game of Thrones en The Sopranos schoot voor HBO. Netflix heeft tot nu toe voor vier van de zes afleveringen van het vierde seizoen van Black Mirror trailers vrijgegeven, want eerder zagen we al voorproefjes op Arkangel , Crocodile en Black Museum. De resterende twee afleveringen zijn de Star Trek-spoof USS Callister en het nog onbekende Metalhead.
Alle afleveringen van het vierde seizoen van Black Mirror werden geschreven door Charlie Brooker , de bedenker van de serie. Wanneer ze op Netflix verschijnen is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!