Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Mirror S04: trailer voor aflevering Arkangel

  •  
27-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
BlackMirror
Netflix onthulde alvast de trailer voor de aankomende Black Mirror-aflevering Arkangel.
De hoofdrol in de aflevering wordt gespeeld door Rosemarie DeWitt ( The Last Tycoon ). Ze geeft gestalte aan een moeder, die een controversiële nieuwe technologie gebruikt om haar dochter (Sarah Abbott) niet meer uit het oog te verliezen. Arkangel werd geregisseerd door niemand minder dan Jodie Foster. De actrice is geen onbekende van Netflix, want ze schoot eerder afleveringen van House of Cards en Orange is the New Black. Via Netflix kwam ze vervolgens in contact met Black Mirror-bedenker Charlie Brooker , die haar inschakelde om ook een aflevering van zijn anthologie te regisseren. Vorig jaar regisseerde Foster nog de bioscoopfilm Money Monster met George Clooney. Verder keert Joe Wright (die eerder de aflevering Nosedive schoot) terug voor het vierde seizoen, terwijl regisseur John Hillcoat (The Road) zijn Black Mirror-debuut maakt.
Alle afleveringen van het vierde seizoen werden wederom geschreven door Brooker zelf. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen door Netlix worden vrijgegeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!