Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Big Little Lies: HBO bestelt tweede reeks

  •  
09-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3561311506
De kogel is door de kerk; er komt een tweede seizoen van Big Little Lies naar HBO.
De zender bestelt wederom zeven afleveringen. De eerdere reeks was eigenlijk bedoeld als miniserie, aangezien het boek van Liane Moriarty in de eerste zeven afleveringen helemaal was verfilmd. Door het enorme succes van de serie (naast de uitstekende kritieken werden er acht Emmy’s gewonnen) mocht de auteur van HBO alsnog aan de slag met een idee voor een vervolg, dat opnieuw door David E. Kelley (Boston Legal) tot script bewerkt zal worden. Reese Witherspoon en Nicole Kidman, die de serie tevens produceren, zijn al aan boord en naar verwachting keren ook Shailene Woodley, Alexander Skarsgard en Laura Dern terug. Regisseur Jean Marc-Vallee zal dit keer alleen produceren (hij is voor HBO ook bezig met de serie Sharp Objects) en wordt vervangen door Andrea Arnold, die eerder afleveringen van Transparent en I Love Dick schoot voor Amazon.
De opnamen van de tweede reeks zouden in het voorjaar moeten beginnen, zodat Reese Witherspoon daarna direct door kan naar haar nog titelloze serie met Jennifer Aniston.
Lees ook de recensie van Big Little Lies en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!