Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Aniston en Sandler weer samen in Netflix-film

  •  
30-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Adam Sandler Jennifer Aniston
Adam Sandler haalt Jennifer Aniston (Friends) aan boord van zijn nieuwe Netflix-film Murder Mystery.
Sandler en Aniston waren ooit eerder samen te zien in de romantische komedie Just Go with It. Murder Mystery draait om een agent (Sandler) en zijn vrouw (Aniston) die op vakantie zijn in Europa, waar ze plots worden aangewezen als de hoofdverdachten van de moord op een oude miljardair. De film werd geschreven door James Vanderbilt (Zodiac) en Kyle Newacheck ( Game Over, Man! ) zal regisseren. Sandler maakte eerder al The Ridiculous Six, The Do-Over, Sandy Wexler en het eind volgende maand te verschijnen The Week Of voor Netflix. Verder had hij een bijrol in The Meyerowitz Stories van Noah Baumbach. Jennifer Aniston is momenteel op Netflix te zien in alle seizoenen van Friends. Daarnaast heeft ze ook een serie met Reese Witherspoon in aantocht, maar deze gaat naar Apple.
Murder Mystery is de eerste van vier nieuwe films die Sandler maakt voor Netflix. Onlangs hintte ook Drew Barrymore naar een nieuwe samenwerking met Sandler.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!