Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Alle Disney-films komen naar Disney+

  •  
08-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
Beauty and the Beast
De nieuwe VOD-dienst zou mogelijk - bij wijze van test- als eerst uitgerold worden in Nederland.
Disney-baas Bob Iger onthulde dat 'alle motion pictures uit de bibliotheek van Disney' straks beschikbaar gesteld worden op Disney+, de aanstaande VOD-dienst van Disney. Dan komt eveneens een einde aan de zogenoemde 'Disney kluis', waarbij klassieke animatiefilms weliswaar om de paar jaar opnieuw werden uitgebracht, maar in de tussentijd achter slot en grendel bleven. De collectie, met bekende titels als The Lion King en Beauty and the Beast, zal straks dus voor eens en altijd op Disney+ te bekijken zijn. Uiteindelijk zullen alle Disney-films enkel te zien zijn op Disney+, tenzij je de desbetreffende titel in het bezit hebt op Blu-ray/dvd. Er is tevens heel veel nieuwe content (nieuwe Marvel-series , nieuwe Star Wars-series ) in ontwikkeling voor de aanstaande streamingdienst.
Disney wil Disney+ nog dit jaar lanceren in Amerika, maar zou de VOD-dienst eerst willen gaan testen in andere landen. Volgens de site The Information gebeurt dat mogelijk in Nederland.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!