Sfeerfoto van De Diva in Mij

De Diva in Mij

was te zien bij BNNVARA opnpo3

Hoe word je weer zelfverzekerd als je tegenslagen hebt gehad? Hoe zet je de eerste stap naar een nieuwe start? En hoe leer je dan weer opnieuw te stralen? In De Diva in Mij nemen drie drag queens vrouwen onder handen die zichzelf door omstandigheden te lang hebben weggecijferd.
De Diva in Mij

Over De Diva in Mij

Hoe word je weer zelfverzekerd als je tegenslagen hebt gehad? Hoe zet je de eerste stap naar een nieuwe start? En hoe leer je dan weer opnieuw te stralen? Envy Peru: “Beauty is er in alle soorten en maten. Ik hoop dat de vrouwen ons vertrouwen en dat we ze kunnen helpen uit hun schulp te kruipen”

In het programma De Diva in Mij nemen drie drag queens vrouwen onder handen die zichzelf door omstandigheden te lang hebben weggecijferd. Envy Peru, Hoax LeBeau en Lady Galore gebruiken confidence & empowerment zodat zij haar zelfvertrouwen en vrouwelijkheid terugvindt. De deelnemende vrouwen zijn opgegeven door familie en vrienden en worden verrast door het team.


Hoax LeBeau: "Drag is een uitvergrote vorm van vrouwelijkheid. Als drag queen voel ik me een superheldin met veel zelfvertrouwen die alles kan. Ik hoop dat ik die kracht ook mee kan geven aan de vrouwen.”


Drag queens weten namelijk als geen ander hoe het is om van je kwetsbaarheid je kracht te maken en zijn daarom de ideale deskundigen om deze vrouwen te helpen bij hun zelfvertrouwen en vrouwelijkheid en ze te leren weer van zichzelf te houden. Als kroon op de transformatie voeren de vrouwen aan het eind van de rit als drag een performance op voor vrienden en familie. 


Lady Galore: “Ik hoop dat de vrouwen na het programma in de spiegel kijken en trots zijn op wat ze zien. Na het programma zullen zij niet als drag door het leven gaan, maar ik hoop wel dat ze onze positiviteit meekrijgen”. 


De Diva in Mij is meer dan een make-over; het is een ode aan het zelfvertrouwen van de vrouw.

De Diva in Mij was te zien bij BNNVARA op NPO 3. 


DDIM