Break Free - BNNVARA: Indringend portret van jonge mensen die op avontuur gaan in het buitenland, maar daarbij op tragische wijze om het leven komen.

Break Free S3 - Wendy Doesburg, Australië

22-03-2018

Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil avontuur, dus gaat ze door Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt ze op het strand bij de locals in Fiji en verblijft maandenlang met nieuwe vrienden in Sydney. Ze schrijft op haar blog dat ze door het reizen enorm is gegroeid. Ze doet en durft dingen waarvan ze vroeger alleen droomde. Dan, na een jaar te hebben rondgezworven, moet ze kiezen; gaat ze naar huis, zoals haar moeder wenst? Of zal ze haar verblijf verlengen? Ze besluit om nog één lange reis te maken langs de westkust van Australië. Een paar weken voor ze naar huis gaat, schrijft Wendy in haar dagboek 'be back soon'. De volgende dag is ze er niet meer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.