Sander van de Pavert gaat op geheel eigen wijze het gesprek aan met bijzondere mensen uit de wereld van media en televisie.

Het favoriete filmfragment en het trieste verleden van Jort Kelder

20-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
402 keer bekeken
  •  
Jort Kelder

Sander van de Pavert ontvangt in zijn studio de enige echte Jort Kelder voor de derde aflevering van Avondlicht. Jort Paul Wouter Kelder (1964) is journalist, columnist en presentator. Hij was jarenlang hoofdredacteur van het maandblad Quote en presenteerde programma’s als Bij ons in de PC, Hoe heurt het eigenlijk?, Kelder & Klöpping en Buitenhof. Je kunt hem meestal herkennen aan zijn bretels.

 

Dit wist ik al voor ik was geboren, hoor ik je denken, wie is Jort Kelder nou écht? Waarom wil hij eigenlijk liever geen interviews doen? Wat heeft hij daar voor plekje op z’n pols? Is hij gevallen? Nou, toevallig beantwoord hij die vragen aan tafel bij Avondlicht. Sander: “Jort hoefde geen seconde na te denken over mijn uitnodiging om gast te zijn bij Avondlicht. Ik vind Jort leuk. Het leek me bovendien een spannende gast omdat hij verbaal veel sterker is dan ik. Hij heeft het me aan die tafel ook behoorlijk lastig gemaakt, af en toe. Maar dat heb ik er natuurlijk allemaal zorgvuldig uitgeknipt.”


Bekijk hier aflevering 3 van Avondlicht met Jort Kelder