Sander van de Pavert gaat op geheel eigen wijze het gesprek aan met bijzondere mensen uit de wereld van media en televisie.

Een openhartig gesprek en een selfie met Freek Vonk

11-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
144 keer bekeken
  •  
Freek Vonk

Freek Vonk schuift aan bij Sander van de Pavert voor de tweede aflevering van Avondlicht. Dr. Freek Jacobus Vonk (1983) is bioloog, wetenschapper, columnist en presentator. Door zijn enthousiaste optredens bij De Wereld Draait Door, GIEL en Vroege Vogels kreeg hij zijn eigen televisieprogramma’s bij de publieke omroep en reisde daarmee de hele wereld over. In 2017 werd hij zelfs gebeten door een haai. Voor het Naturalis Biodiversity Center in Leiden doet Freek wetenschappelijk onderzoek naar slangen en slangengif.

Uiteraard is die informatie zo bekend dat we het eigenlijk niet hadden hoeven schrijven, maar wie is Freek Vonk nou écht? Waar kruipt hij allemaal op zijn knieën? Laat hij zijn littekens zien? Wat is een dier? Sander: “Freek Vonk is mijn King of the Jungle. Als ik voor LuckyTV zit te knippen in zijn programma’s, dan is het in feite alsof ik met hem op vakantie ben. Ik laat me gewillig meeslepen. Zo wordt mijn werkdag toch een soort dagje uit. GEWELDIG! Ik was heel benieuwd of Freek er in mijn beschaafde Avondlichtstudio ook zo’n avontuur van zou kunnen maken. Daarin heeft hij allerminst teleurgesteld.”

Bekijk hier aflevering twee van Avondlicht met Freek Vonk

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.