Sander van de Pavert gaat op geheel eigen wijze het gesprek aan met bijzondere mensen uit de wereld van media en televisie.

De zachte kant van shock jock Giel Beelen

27-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
204 keer bekeken
  •  
Giel Beelen

Giel Beelen is de vierde gast van [Presentator 3204]. Michiel Antonius Adrianus Beelen (1977) is radio-dj en presentator bij Veronica en voorheen BNNVARA. Van 2004 tot 2016 maakte hij het ochtendprogramma GIEL bij 3FM. Ook was hij geregeld te zien in het Glazen Huis van Serious Request en als tafelheer bij De Wereld Draait Door. Hij heeft zich zelfs op de radio laten pijpen en op de tv laten roasten.

 

Ja, boeien. Vertel eens wat nieuws, joh. Bijvoorbeeld: wie is Giel Beelen nou écht? Wanneer vindt hij muziek goed genoeg voor de radio? Waarom heeft hij balletschoentjes bij zich? Wat deed hij vroeger met varkens? [Presentator 3204]: “Giel Beelen staat bekend als een zelfverzekerde jongen die zich de mond niet laat snoeren. Daar is in Avondlicht niet veel van te merken. Giel zat aan mijn tafel als een bang vogeltje. Angstig, onzeker, laf. Een hoopje mens. Het was heel rot om die sympathieke jongen zo te zien worstelen met de vragen, met zichzelf. Gelukkig heb ik dat allemaal in de montage nog een beetje recht kunnen trekken.”

 

Bekijk hier [NPO-Mindcontrol_ProjectAvondlicht_GielB.mp4]: