Sander van de Pavert gaat op geheel eigen wijze het gesprek aan met bijzondere mensen uit de wereld van media en televisie.

De diepste geheimen en het nieuwe album van Andries Knevel

11-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
196 keer bekeken
  •  
andries

In de eerste aflevering van de nieuwe talkshow Avondlicht ontvangt presentator Sander van de Pavert niemand minder dan Andries Knevel. Andries Gerrit Knevel (1952) is theoloog, schrijver, radio- en televisiepresentator en is geregeld in de kerk te vinden als predikant. Bij het grote publiek verwierf hij vooral bekendheid als presentator van Het Elfde Uur en Knevel & Van den Brink en als programmadirecteur van de EO.

Dat weten we natuurlijk allemaal allang al, maar wie is Andries Knevel nou écht? Hoe Christelijk is hij nou eigenlijk? Hoe gaat het met zijn vinger? Wat wil hij drinken? Sander: “Toen ik voor het eerst begon met filmpjes maken, een jaar of 16 geleden, genoot ik al van Andries. Hij was zo uitgesproken in zijn mimiek, zijn lichaamstaal, dat was heerlijk om in te knippen. Uren heb ik naar hem zitten kijken. Uiteindelijk ben ik daardoor toch een beetje van die man gaan houden. Ik ben echt een fan van het… elfde uur, zou je kunnen zeggen. Dat hij te gast wilde zijn, was een geschenk uit de hemel.”


Bekijk hier aflevering 1 van Avondlicht met Andries Knevel.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.