BNNVARA
Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Youp luidt het jaar uit

31 dec 2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
youp
Ben je al mentaal en fysiek voorbereid op de cabaretvoorstelling van het jaar? Ja, je hoort het goed. Ik heb het over de Oudejaarsconference van 2017. En dit jaar mag niemand minder dan Youp van ‘t Hek weer het podium op en het publiek anderhalf uur genadeloos vermaken.
Al in 1986 blikte Youp voor het eerst op humoristische, en vooral op cynische wijze, terug op het afgelopen jaar. Met maar één doel: mensen een fantastische avond bezorgen. Niks meer, niks minder. C’est ca. Vanavond om 22:30 op NPO 1 luidt van 't Hek voor de negende keer weer geheel in eigen stijl het jaar uit. Dit jaar met de titel: Een vloek en een zucht.
Waar zal ie het dit jaar allemaal over gaan hebben? Helaas kunnen we hier alleen nog over speculeren. Maar Trump, Henk Krol en Jan Roos zullen zeker niet ontbreken. Wat wel vaststaat, is dat er intens gelachen zal worden. Hard en veel. Dus zorg dat je lachspieren van te voren al een beetje zijn opgewarmd, om eventuele gezichtsblessures te vermijden.
VSCD Oeuvreprijs: “We eren Youp van ‘t Hek voor zijn uitzonderlijke verdiensten voor het Nederlandse theater. Het succes dat het cabaret sinds de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw heeft gekend, en dat ondanks alle crises, ook die in het theater, behouden is gebleven, is voor een belangrijk deel te danken aan Youp.”
Met de kerst heb je waarschijnlijk de klassieker ‘Flappie’ al (een paar keer) voorbij zien komen. Maar er zijn nog genoeg andere pareltjes, die we je niet kunnen laten ontgaan. Hier volgt onze top 5!

5. Beef met T-mobile

4. Een uitleg voor de Belgen

3. Best oud zijn

2. Gewone mensen

1. Het Ikea kastje

‘Een Vloek en een Zucht’ van Youp van 't Hek zie je vanavond om 22:30 op NPO 1.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar