NPO
Sfeerfoto van BNNVARA

BNNVARA

Wij zijn voor

Een eerlijk en gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook? Samen zetten we dingen in beweging. Sluit je aan bij BNNVARA.

WIE MOOI WIL ZIJN MOET GORE DINGEN DOEN.

23 okt 2016
  •  
leestijd 2 minuten
cat

Helemaal kapot gegaan op ADE? Alle afters van de afters meegepakt? En door gestampt tot je niet meer kon? Dan is het nu tijd voor de herstelfase. Zodat je maandagochtend weer fris en fruitig achter je bureau zit. Of dat het in ieder geval zo lijkt. Wat jíj nodig hebt is een schoonheidsslaapje, detox-dag en een beautycase. Hangen je oogleden dan nog steeds op je knieën? Kan je altijd dit nog proberen…

URINE OP JE SMOEL

Jij begint je maandagochtend op de WC. Om even in een potje te plassen. En het daarna met een watje op je gezicht te smeren. Waar dit in hemelsnaam goed voor is? In plas zit ureum en urinezuur. En dat verwijdert dode huidcellen. Zodat er weer nieuwe voor in de plaats komen. En jij er weer stralend uitziet.
Deze ‘behandeling’ kost geen drol. Alleen een beetje plas dus. En een wattenschijfje. Een douche is trouwens ook geen overbodige luxe.

SCHAPENPLACENTA IS JE NIEUWE ANTI-RIMPEl CRÈME

De natuurlijke variant op de anti-rimpel crème? Placentavloeistof op je gezicht. Van een schaap. Ja, echt. Deze moederkoek-behandeling duurt maar een half uurtje. En daarna zou je er zeker vijf maanden stralend uit moeten zien. 
Je moet trouwens wel even op de tandjes bijten. En niet alleen om de geur of het idee. De behandeling doet namelijk best wel veel pijn. Eerst rollen ze met een soort martelapparaat over je gezicht. Maakt gaatjes in je huid. Stimuleert de doorbloeding enzo. Pas daarna smeren ze het placenta-sap op je smoel. Zit namelijk vol met een bepaald eiwit dat collageen aanmaakt. En dat maakt je huid weer jong en stevig. 
Wat dit grapje kost? 900 euro! Oh, en het kan alleen in Londen. Dus tel daar nog maar wat reiskosten bovenop. Wie mooi wil zijn moet knaken hebben.

BLOEDZUIGERS …

Beestjes die zich vastzuigen in je huid. En niet meer loslaten tot ze genoeg van je bloed hebben opgezogen. Normale mensen krijgen hier de rillingen van. Mensen die een beetje gek zijn laten ze vrijwilliger op zich gooien. Waarom? Omdat het best wel veel voordelen heeft. Ze drinken niet alleen al je bloed op. Maar geven er ook wat voor terug. Antibacteriële en ontstekingsremmende stofjes. En dat ontgift, geneest huidziektes en vermindert gesprongen adertjes. 
Je moet er wat voor over hebben. Maar dan heb je ook wat.